Sledi nam na Facebooku

BILLY IDOL

V torek 24.6.2014 se bo dvorana Tivoli tresla v udarnih zvokih največjih hitov Billya Idola

Od pionirja punka do svetovne superzvezde – BILLY IDOL  že več kot tri desetletja sodi med največja imena popularne glasbe.
Z zmagovito kombinacijo osebne karizme in imidža, uporniške punk drže, energije in udarnosti rocka ter zapeljivih melodij in pop plesnih ritmov je ustvaril edinstveno nišo in sooblikoval sodoben pop rock zvok.
S fascinantno kolekcijo hit pesmi kot so »Rebel Yell«, »Dancing With Myself«, »White Wedding«, »Mony Mony«, »Flash For Fantasy«, »Cradle Of Love«, »Hot In The City«, »Sweet Sixteen«, »Eyes Without A Face«,in drugimi, je osvojil plesišča, TV in radijske postaje, lestvice popularnosti, nagrade in priznanja, koncertna prizorišča,  predvsem pa množice ljubiteljic in ljubiteljev glasbe različnih generacij po vsem svetu.

Billy Idol slovi kot eden najboljših in najmočnejših »živih« izvajalcev, s kar tremi nominacijami za nagrado Grammy, saj zna odrski nastop spremeniti v odlično rock predstavo s fantastičnim vzdušjem in energijo.

To je potrdil tudi na svojem prvem koncertu pri nas, ko je povsem navdušil in obnorel polno dvorano Tivoli; razvneto občinstvo je skupaj z Idolom v neprekinjenem tempu uživalo, pelo in plesalo od prvih do zadnjih tonov nastopa.
Vitalni Idol, ki pripravlja novo studijsko ploščo in avtobiografijo, se poleti podaja na evropsko turnejo, na kateri se mu bo pridružil tudi dolgoletni sodelavec, legendarni ameriški virtuoz na kitari, STEVE STEVENS.

Billy Idol prihaja k svojim številnim privržencem v Sloveniji s svojim energičnim nastopom in obljublja odlično rokenrol zabavo.

 Organizatorja koncerta: Nomad in Concertica

 

Vstopnice so v prodaji na   www.concertica.si

 
www.billyidol.net

 

 

Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanja statistike za interno uporabo.
Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.